Környezet

 

kornyezetA Terrapark fővároshoz közeli elhelyezkedéséből adódóan számos előnnyel rendelkezik. Az irodaparkban modern irodák várják leendő bérlőiket, az üzemeltetők pedig igyekeznek minden igényt kielégíteni ahhoz, hogy mindenki megtalálja a számára ideális irodát.

Környezetkímélő irodapark, frekventált helyen

 

A belvárossal ellentétben a terület mikroklímájának köszönhetően mérsékeltebb költségekkel számolhatnak a bérlők. A belvároshoz képest ugyanis Budaörs környékén a hőmérséklet nyáron alacsonyabb. Az eltérés ugyan csak pár fok, a költségekben mégis jelentős különbség mutatkozik a légkondicionálás terén.

Az irodapark eleget tesz a „zöld épületek” felszereltségi követelményeinek, így jóval környezetkímélőbb, mint a hagyományos irodaépületek. Ma már minden vállalat, cég filozófiájának alapvető eleme a környezetvédelem és a környezettudatosság. Egy zöld iroda számos előnnyel bír, ilyen többek között csökkentett CO2 kibocsátás, egészségesebb munkakörnyezet, szelektív hulladékgyűjtés, újrahasznosítás, energiamegtakarítás.

A Terrapark frekventált elhelyezkedéséből adódóan könnyen megközelíthető. A környék infrastruktúrája magasan fejlett, így az összes feltétel adott egy modern, minden igényt kielégítő munkahely megteremtéséhez a budaörsi irodaparkban.

Mindazok, akiknek fontos a költséghatékonyság, a könnyű megközelítés és a nyugodt, ám fejlett környezet, a Terraparkban megtalálják a számukra ideális irodát.