Adatvédelmi tájékoztató

Cégadatok

Név: Terrapark Kft.
Székhely: 2040 Budaörs, Puskás T. u. 3.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: http://www.terrapark.hu
Érvényesség időtartama: visszavonásig
Általános információk az adatközléssel és felhasználással kapcsolatban

A tárhely szolgáltatást a fenti weboldallal kapcsolatban a(z) Profitárhely Kft. végzi (6000 Kecskemét, Szolnoki út 23.)

A www.terrapark.hu oldalon közzétett információkon alapuló döntés minden felhasználó saját felelőssége.

A honlapon közölt adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak.

Az üzemeltetők és a tulajdonosok mindent megtesznek annak érdekében, hogy a honlapon közölt információk aktuálisak, a feltöltés időpontjában a valóságnak megfelelőek legyen. A tévesen közölt adatokért és az ebből eredő károkért a Terrapark felelősséget nem vállal, azonban minden esetben haladéktalanul igyekszik végrehajtani a szükséges változtatásokat és javításokat, illetve részben vagy egészében megszünteti a weboldal azon részeit, melyek valamilyen helytelen, félrevezető vagy valótlan információt tartalmaznak.

Ezen felül a Terrapark nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó veszteségekért és károkért.
Szerzői jogok

A Terrapark weboldalain található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése a szerzői jog, illetve védjegy oltalma alatt állnak. Azok személyes használaton túlmenő, bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Terrapark előzetes írásabeli engedélyével lehetséges.

Felhívjuk figyelmét, hogy a fent leírt feltételektől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgárjogi és büntetőjogi következményekkel járhat.