GY.I.K.

gyikMit tartalmaz a bérleti díj?

Az irodabérlet díja általában egy standard kiépítést tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a bérbeadó saját költségén megépíti a bérlő által igényelt elrendezésben a gipszkarton válaszfalakat, standard ajtókat, elvégzi a festést, szőnyegezést, kiépíti az erősáramú hálózatot, belső világítást, biztosítja a beléptetőrendszert az épületbe kártyával illetve kaputelefonnal, gondoskodik a tűzjelzőrendszer kiépítéséről, adja a gépészetet, hűtést, fűtést.

 

Mit foglal magába az üzemeltetési költség?

Az üzemeltetési költség tartalmaz minden „rezsi” jellegű kiadást, úgymint az áram, víz, gáz, szemétszállítás, közösen használt területek takarítása, kertészet, karbantartások, javítások, ezenfelül a különböző adókat és illetékeket, melyek az irodaház működéséhez szükségesek.

 

A bérleti díjon és üzemeltetési költségen kívül milyen egyéb kiadásokkal kell számolni?

Az irodaépületekben a bérlőnek kell gondoskodni a bútorairól, beleértve a konyhabútort és a szalagfüggönyt. Az irodabérlet során a bérlő biztosítja saját magának a gyengeáramú hálózatot, továbbá saját magának építi ki irodájához tartozó beléptető rendszert, riasztót, biztonsági rendszert. A rezsiköltségekből külön, tőlünk függetlenül fizeti a bérlő a telefon, internet költségeket, a saját területének takarítását, valamint minden olyan költséget, amely saját tevékenységéhez szükséges.

 

Mennyi idő alatt készül el egy új iroda?

Ez nagyban függ a kialakítás bonyolultságától, de általában elmondható, hogy a szerződés aláírásától, a kaució befizetésétől és a kiépítési terv véglegesítésétől számított 4-6 héten belül át tudjuk adni az irodát.

 

Van lehetőség raktár kialakítására?

A mélygarázsi szinteken direkt erre a célra különítettünk el helyeket az irodaépületekben.

 

Mekkora az irodák és a garázsok belmagassága?

Az irodákban 2,9 m, a mélygarázsokban 2,1 m.

 

Melyek az irodapark előnyei?

A budaörsi irodapark egyik legfőbb előnye a belvárosi irodák díjainál alacsonyabb bérleti- és közüzemi díjak. A modern és korszerű irodaépületek, a nyugalom, a jó levegő és a zöld környezet mind hozzájárulnak az irodapark népszerűségéhez. Minden irodaépület a legkorszerűbb technológiával lett felszerelve, így az irodapark ideális munkakörülményeket teremt az itt dolgozóknak. A budaörsi irodapark közelében elhelyezkedő bevásárlóközpontoknak köszönhetően a mindennapi ügyintézés is kényelmessé válik.

 

Hogyan juthatok el a Terraparkba?

A budaörsi irodapark könnyen elérhető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Az irodaterület közvetlenül a M1 és M7 autópálya közelében helyezkedik el, ez egyszerűvé teszi az autóval történő megközelítést. Tömegközlekedéssel az irodapark a Móricz Zsigmond körtérről ötpercenként induló 240-es autóbusszal, vagy a Kelenföldi állomásról közlekedő 40-es buszokkal, illetve az irodapark saját buszjáratával érhető el a legkönnyebben. A Terrapark buszjárattal pedig a belváros különböző pontjairól az irodapark közvetlenül is elérhető.

 

Milyen szolgáltatásokat nyújt az irodapark?

Az irodapark nem egyszerűen iroda vagy munkahely, annál jóval több. Minden kiadó iroda személyre, cégre szabottan alakítható, mely munkálatok egy részét az irodapark végzi. A Terrapark bővülési lehetőséget biztosít bérlői számára az irodaparkon belül. Az irodapark ingyenes megjelenést biztosít hírlevelében a Terra News-ban. Őrszolgálat, 24 órás bejelentési és telefonos ügyelet, valamint épületfelügyeleti rendszer biztosítja a problémamentes, ideális munkakörülményeket. A budaörsi irodapark területén kávézók és éttermek várják a dolgozókat, valamint a Terrapark Fitness biztosít sportolási lehetőségeket. A zöld irodapark csendes, nyugodt környezetet biztosít a mindennapi munkához.

 

Mi jellemzi az épületeket?

Minden irodaépület légkondícionált, jól szigetelt és megfelelően megvilágított. Minden irodaegységhez megfelelő számú és méretű teakonyha és mosdó tartozik. A modern, kiadó irodák mindegyike válaszfalazható és flexibilisen kábelezhető, valamint mindegyik felszerelt ISDN telefonvonallal és optikai kábellel. A Terrapark, az irodapark területén belül raktározási és parkolási lehetőségeket biztosít.

 

Milyen irodaterületek bérelhetők?

Már akár 15 m2-es irodát is tud nálunk bérelni.