Rólunk

tobb mint irodaA budaörsi Terrapark egyszerre biztosít magas színvonalú irodai munkahelyet és csendes természeti környezetet, ami jobb közérzetet és nagyobb munkakedvet eredményez. Az irodapark egyik legfőbb előnye a belvárosi irodaházakkal szemben az alacsonyabb bérleti-és közüzemi díjak. A fejlett infrastruktúra kiépítése, a kellemes környezeti elhelyezkedés és az M1-es és M7-es autópályára való közvetlen fel- és lehajtás mind nagyban hozzájárulnak a budaörsi irodapark népszerűségéhez.

Irodapark 16 hektáron

Az irodapark 16 hektáros területen 10 épülettömböt foglal magába. Az épületkomplexumból eddig 5 tömb 30 épületében több mint 60 000 négyzetméternyi kiadható irodaterület épült fel. A jövőben átadásra kerül még további 4 tömb 25 épülettel, ami plusz 84 000 négyzetméternyi bérbeadható irodaterületet jelent. A nagyszámú felszíni és mélygarázsi parkolóhelyen biztonságosan és kényelmesen parkolhatnak a bérlők és a dolgozók, az utcai parkolók pedig ingyenesen állnak rendelkezésre.

Nyugat-európai színvonalú irodapark

A budaörsi Terraparkban több, különböző kategóriájú és bérleti díjú kiadó iroda várja bérlőit. Az első nyugat-európai színvonalú magyarországi irodapark csaknem 15 éve biztosít ideális munkakörülményeket rendezett, parkosított, zöldövezeti környezetben.

Az épületek körül esztétikus belső kertek, szökőkutak és különleges növényekkel borított utcák helyezkednek el. Az irodaparkon belül éttermek, kávézó és sportolási lehetőségek biztosítják az itt dolgozók kikapcsolódását. A közeli bevásárlóközpontoknak köszönhetően az irodákból nem kell messzire menni ahhoz sem, hogy munka után elintézhessék teendőiket. Az irodapark közelében helyezkedik el többek között az Auchan, a Tesco, az Ikea, a Media Markt és az Electro World.

Terrapark Kft.

2040, Budaörs, Liget utca 3/2.

Telefon: +36 23 423 323 Fax: +36 23 423 324

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Budaörs a fővárostól csupán 5 percre, mégis a belváros zajától távol, zöldövezeti, parkos területen helyezkedik el, a Budai-hegység – Szabadság-hegy csoportja, a Csiki-hegyek és a Tétényi-fennsík között. Kiválóan megközelíthető az autópályák közelségéből adódóan. A város infrastruktúrája magasan fejlett, a környéken minden szolgáltatás elérhető, Budaörs látnivalói pedig igazi kikapcsolódást nyújtanak.

Az irodapark tulajdonosai


A tulajdonosok a müncheni székhelyű Terrafinanz GmbH & Co. KG és a h & h GmbH 1990-ben hozták létre budapesti leányvállalatukat a Terradom Kft-t.
A beruházó célkitűzése volt, hogy nyugat-európai minta alapján Magyarország első irodaparkját létrehozza. Lényeges kérdésként merült fel, hogy hol van az a megfelelő hely, amely a legtökéletesebben megfelel a követelményeknek. Így esett a választás Budaörsre, mely az elmúlt tíz-tizenöt évben jelentős változáson és fejlődésen ment keresztül. A könnyen megközelíthető és kedvező helyi adottságokkal rendelkező város tárt karokkal fogadta a multinacionális vállalkozások letelepedését, ezáltal jött létre a Terrapark, az iroda ingatlanpiac egyik egyedülálló gyöngyszeme, mely kiadó irodáival továbbra is várja bérlőit.